Aldeias Históricas de Portugal

Dörfer

TheVagar – Mountain Suites

Belmonte

Serra da Esperança - 6250-011 Belmonte
00351916097415

TheVagar is een minimalistische charmante accommodatie, in een puristische omgeving om te ervaren.

De uitnodiging is om te vertragen en hier een tijd en ruimte te ontdekken om de routine van het bergleven te ervaren dat meer spiritueel is, ziel en doel bevat.

Gelegen in Belmonte, in de bergomgeving van het natuurpark van Serra da Estrela. In de bergen wachten meer dan 300 km onontgonnen paden op ons. In het historische dorp een culturele en gastronomische geschiedenis - de geboorteplaats van de Portugese zeevaarder Pedro Álvares Cabral. En het is hier op Monte da Esperança dat we ons verliezen in herinneringen, verhalen en nieuwe ervaringen bij TheVagar.

In zijn indrukwekkende 245 hectare, heeft TheVagar een ontspannen tempo, een sfeer van intense geuren en energieke interacties met moeder natuur.

Een exclusief toevluchtsoord, met slechts 6 kamers, gewijd aan welzijn en comfort met de constante aanwezigheid van de natuur. Lichte kamers met zachte queensize bedden en handdoeken van Portugese stof. Tussen het natuurlijke licht zijn er ruimtes met uitzicht op het groen, panoramische veranda's, open haarden en gezellige hoekjes om in te vertoeven terwijl u zich ontspant, genietend van de minibar of een thee die op de kamer bereid wordt met de elektrische waterkoker. Middagen van concentratie kunnen rekenen op een werkruimte, wi-fi en een koffiezetapparaat. In de badkamer vindt u een reeks van 100% solide toiletartikelen.

De Vagar is een manier om gasten te behandelen en een staat van constante aandacht en toewijding bij "The Vagar- Soulful Living Mountain Suites".

We zijn onze opening aan het voorbereiden voor de winter van 2021, tot die tijd volg onze blog of laat je inspireren op instagram @thevagar.belmonte

Nützliche Informationen
https://www.thevagar.pt
https://www.instagram.com/thevagar.belmonte/ https://www.facebook.com/thevagar.belmonte https://www.linkedin.com/company/thevagar-countryhouse-belmonte

Dienstleistungen: Aquecimento, Ar Condicionado, Áreas de Descontração, Caminhadas, Estacionamento, Estacionamento Privado, Eventos para grupos, Hotel Não Fumador, Internet, Lareira, Meditação, Mini-Bar, Piscina, Programas com atividades, Receção, Room Services, Sala com Lareira, Wifi

Überprüfe dein
Reservierung